HYRJELAJMEAKTUALITETNdryshon testi i patentave, nga 1 marsi këto do të jenë pyetjet...

Ndryshon testi i patentave, nga 1 marsi këto do të jenë pyetjet e reja

Shumë shpejt, mënyra e testimit, pyetjet dhe vetë testi për të gjithë ata që duan të marrin leje drejtimi të kategorisë A1, A2, B1 dhe B2, do të ndryshojë, sa i përket pjesës teorike.

Kështu, pyetje të reja do të futen në formatin teorik dhe ky test i ri do të vijë në fuqi pas datës 28 shkurt, pra nga 1 marsi i këtij viti, e në vijim.

Drejtoria e Shërbimit të Transportit Rrugor, i ka pyetjet të aksesueshme për çdo kategori në faqen e saj, ato janë të ndarë në 25 tema.

Kandidati i cili i nënshtrohet testi ka afat 6 për fitimin e provës dhe ka të drejtë të japi në 5 herë provimin në një diferencë prej 5 ditësh.

Në testin teorik 50 % e pyetjeve janë të vërteta dhe 50% të gabuara.

TE TJERA

spot_img