Fotografia e fundit e Fan S. Nolit dhe Luigj Gurakuqit

592

Kjo është fotografia e fundit e Fan S. Nolit dhe Luigj Gurakuqit në Bari të Italisë.

- PUBLICITET -

Fotografia është realizuar në fillim të muajit janar vetëm dy muaj para vrasjës së Luigj Gurakuqit në Bari.

Pas vrasjes së kolegut, Fan Noli i kushton elegjinë “Syrgjyn vdekur” në shkurt të 1926, Berlin.

- PUBLICITET -