Plazhi në komunizëm dhe në demokraci, dy realitete të ndryshme…

1191

Në këtë foto-galeri do të shikoni dy realitete krejt të ndryshme.

- PUBLICITET -

Plazhi atëherë nuk qe masiv, ndryshe nga sot.

Fotot nuk kanë nevojë për shumë komente, ndaj krahasimin bëjeni vetë.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- PUBLICITET -