Statutet e Shkodrës kundër plehrave ku e ku me sot

620

Në Shekullin XIV Shkodra në statutet e veta rregullonte dhe jetën qytetare, duke shmangur ndotjen.

- PUBLICITET -

Gazetarja Beti Njuma sjell në vëmendje pikërisht këtë fakt.

Lexo edhe:   VLLAZNIA - TEUTA, NJË MINUTE HESHTJE NË NDERIM TË VIKTIMAVE