Vjen “Çmenduria” moda më e fundit

673

I gjithë koncepti i flokëve të njëbrirëshit ka pëfshirë mediat sociale nga stuhia dhe i ka detyruar njerëzit të ngrenë lojën e tyre kur bëhet fjalë për ngjyrën krijuese.
E pra, ky trend i flokëve si njëbrirësh sigurisht që është i papritur dhe origjinal. Por këtë herë bëhet fjalë për flokët nën sqetull.
Jo vetëm femrat por edhe meshukjt nuk kanë hezituar për të provuar çka është ne modë.
Pra sot nuk është aspak turp qe të keni flokë në sqetull madje ju jeni shumë ‘in’ nëse i lyeni ato .
Moda mesa duket nuk njeh limite.

Lexo edhe:   10 arsye se përse duhet të vizitoni Shqipërinë…që këtë verë!