HYRJELAJMEAKTUALITETA do ta ndryshoje 2018-ta, hyrjen e Shkodres ! (foto + video)

A do ta ndryshoje 2018-ta, hyrjen e Shkodres ! (foto + video)

Kritika me e madhe qe perceptohet per shkodren eshte hyrja e saj. Kryeqendra veriore , zemra e qyteterimit te shqiperise,

me pasuri jo vetem te trashegimise kulturore por dhe me pozita mbreslenese gjeografike, sfumohet sapo hyn ne qytet duke lene nje shije te hidhur cdo vizitori . Pamja qe ofrohet eshte nje shemti dhe katrahure urbane aspak e denje per nje qytet te tille.

Viti 2018-te sapo ka nisur dhe jane te shumta diskutimet lidhur me investimet infrastrukturore ne shkoder, ku perfshihet dhe bypassi , por ajo qe nuk eshte vendosur eshte nese projkti i cili do miratohet do te perfshije dhe hyrjen e qytetit.

Nese nje gje e tille nuk ndodh dhe nuk investohet ne kete segment, atehere padyshim Shkodra do jete qyteti i bukur dhe me vlera por qe hyrja e tij i ngjan nje qyteti te botes se trete.

 

Fotot Projekti

TE TJERA

spot_img