Shitet Mac book Dhe Kart Zeri

947

300 Mije Leke Laptopi ..hdd e ka 250 Gb
200 mije Lek karta Audio 6
Cmimi esht i pa diskutueshem I zoti i paisjeve .. Eri +355 69 335 5035

Lexo edhe:   MYFTIU I SHKODRËS – QEVERISË: RIKTHENI FËMIJËT QË JANË SIRI