aparatur per muzik e amblifikuar

1183

Shitet aparatur e paisur me amblifik
Brend me cd/DVD Aux…mund te lillet edhe me tv ..e paisur dhe me 5 boksa origjina
Aparatura esht e arrrdhur nga Gjermania.per me teper na kontaktoni ne kete nr 0688809264..vetem telefonat.. ne imbox nk kthejm pergjigjje

Lexo edhe:   U dashurua më një burrë të martuar, Estela Ujka tregon kalvarin nga familja: Mendonin se ishte monstër, ai më do