Cklas 220&200automat

616

Cklas 220automat CDI viti 2001 me letra 1 vit ne gjendj super e paster si mrena dhe jasht e gatcme per cdo lloj prove full apcion.247 km
CKLASI 200 BLU automat 2002 SUPER GATCME PER PROV 253 mij km
0685839009