350 mije leke okazion kontroller professional traktor s4 mk2 gjendje si i ri

502

0692437733 me program te licensuar ju lutem vetem te interesuar prgj vetem ne tel.

Lexo edhe:   Afër Bogës, Thethit dhe Kryqi të Qafë Thorës, magjia e ashpër e alpeve të Veriut