Zgara portative

1571

- PUBLICITET -

Shiten zgara portative me permasa 50cm me 30cm qe kushton 50 mi lek, 50cm x 40cm qe kushton 55 mi lek dhe 60cm me 40cm qe kusjton 60 mi lek.Zgarat jan te punuara ma material shum cilesor.Zgarat palosen dhe merren me.vete ne makin pa problem dhe me kryesorja nuk xen shum vend.Zgarat mund ti bejme dhe me kapak qe mos ti futet uji brenda.Bejme edhe modele te tjera me te thjeshta dhe me te lira. Nr kontakti:0699197368

- PUBLICITET -
SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakCelular Android
Artikulli tjetërzetor Tomo Vinkovic