dere garazhi me hapje lart dhe dere duralumini me palosje

577

Shitet dere garazhi me hapje lart e ardhur nga gjermania me permasa 1.95 lartesi me 2.20gjeresi.Cmimi 200 euro si dhe dere duralumini me palosje e perdorur vetem 2 muaj me permasa 2.20 me 2.42.Cmimi 30.000 te Reja.Cel 0674102417

Lexo edhe:   Sali Berisha bën urimet për vitin 2021: Në 2021 vuajtët prej Ramës dhe Covid-19...