Apple tani me mbështetje online edhe në YouTube (Video)

449

Mund të jeni të paqartë rreth funksioneve të plota që ofron iPhone ose iPadi juaj i ri dhe ju nuk mund të kuptoni se si të kryhen disa gjëra relativisht të thjeshta në këto pajisje.

- PUBLICITET -

Ju mund të vizitoni faqet ndihmuese në internet të Apple për një zgjidhje, ose të provoni fatin tuaj duke përdorur shërbimin e mbështetjes së kompanisë në Twitter. Ose mund të ngarkoni aplikacionin Apple support nëse gjithçka tjetër dështon.

E pra, falë një kanali të ri në YouTube të nisur nga kompania me bazë në Cupertino të martën, tani keni një mundësi tjetër.

Apple Support në YouTube është një përmbledhje e videove për këdo që kërkon këshilla për të nxjerrë më shumë nga iPhone dhe iPad. Shumica e videos gjithashtu do të funksionojë edhe për ata prej jush me një iPod Touch, megjithëse Apple përmend vetëm pajisjet e saj më popullore iOS në kanalin e ri të YouTube.

- PUBLICITET -