Detaje të reja jane zbardhur në lidhje me vde kjen tr agjike të 10-vjeçarit i cili u përp las nga një autoambulancë në aksin nacional Kakavije-Gjirokastër.

Nga dëshmia e personave që panë ngjarjen, mësoshet se autoambulanca ishte me shpejtësi mbi 140 km/h dhe se brenda nuk kishte ndonjë pacient të sëmurë.

‘Do kemi dhe të tilla gjëra të tjera sepse njerëzit janë pa gjumë. Nga këtu deri në Athinë çfarë do bëhet me shoferët që po i lenë rrugëve?

Si mund të ecë një shofer pa ndiodhur gjë siç ndodhi këtu. E pamë që po vinte me shejtësi mbi 140 km/h, dhe nuk kishte njeri brenda. Ajo që ndodhi me fëmijën 10 vjeç është skandal, citon ora news. Kalojnë çdo ditë me shpejtësi, duhet më ngadalë.”