Zhulieta i është drejtuar rubrikës “Ka një mesazh për ty” në Tv Klan për të plotësuar dëshirën e babait të saj.

 

I ati Bajrami, kujton me mall çdo ditë shokun e tij të ushtrisë. Hera e fundit kur ata janë takuar ka qenë para 26 vitesh, por largësia dhe mungesa e kontaktit nuk e ka zbehur miqësinë mes tyre, përkundrazi e ka forcuar edhe më shumë atë.

 

Në studio, dy shokët takohen sërish me njëri-tjetrin dhe Bajrami nuk mban dot lotët, kur shikon në anën tjetër të ekranit zotin Qazim.