Mashtrimi është një biznes i ndërlikuar, sepse siç dihet, e vërtetë do të dalë në dritë.

Një burrë e kuptoi se i kishte hapur shumë punë vetes, pasi një video ku tradhtonte gruan e tij, e filmuar në stadium, është përhapur me shpejtësi në rrjete sociale.

“Kur puth zoçkën që ke anash dhe kutponi se martesa juaj ka marrë fund, pasi jëni filmuar në kamera”- shkruhet bashkëngjitur videos së shpërndarë në rrjetin social Tëitter.