Letra nr. 1
Nëse zgjidhni këtë letër, duhet të jeni gati të mbroheni.

Duhet të jeni vigjilentë, sepse në jetën tuaj, ndoshta një problem i vogël do të vijë së shpejti.
Nëse këto probleme vijnë nga e kaluara juaj, ju duhet të mendoni dhe sqaroni gjithçka një herë e përgjithmonë!
Kjo letër thotë që duhet të vazhdoni, përkundër lodhjes, qëndrueshmërisë së ulët, forcës. Nëse jeni vetëm tani, kjo është për shkak se keni frikë të lini dikë të afrohet tek ju, bazuar në përvojën e hidhur të marrëdhënieve të së kaluarës!
Mundohuni të analizoni se çfarë shkoi keq në jetën tuaj dhe të shihni se në cilën zonë të jetës tuaj ka vend për ndryshime.
Nëse jeni në një lidhje tani – kjo letër thotë se duhet të ruheni, sepse mund të vuani në një farë mënyre. Një kuptim tjetër mund të jetë që partneri juaj ju kontrollon shumë dhe ju ndiheni si të mbytur nga mbrojtja e tij! Tregojini se keni nevojë për frymëmarrje!

Letra nr. 2
Kjo letër tregon që tundimi ndoshta ka hyrë në jetën tuaj.
Nëse tashmë keni një marrëdhënie, zgjedhja e kësaj letre tregon se mund të keni nevojë të takoni ate që ju ka rezervuar fati juaj.
Tani për tani, do të jetë e rëndësishme për ju të vlerësoni objektivitetin e marrëdhënies tuaj.
A jeni gjithmonë të sinqertë me partnerin apo partneren tuaj, për qëllimet tuaja?
Nëse jeni duke kërkuar dashuri, atëherë ju këshillojmë që të mos lidheni në marrëdhënie me dikë që nuk e njihni sa duhet.

Letra nr. 3
Kjo është një letër shumë e fuqishme dhe, si rregull, funksionon mirë.
Nëse tashmë keni një lidhje, kjo letër tregon që ju keni një marrëdhënie mjaft të qëndrueshme, e cila ju jep ju dhe partnerit tuaj, mundësinë për t’u rritur dhe zhvilluar.
Për ata që janë ende në kërkim të dashurisë, kjo është një shenjë e mirë, që thotë se së shpejti do të takoni njeriun e ëndrrave tuaja!

Letra nr. 4
Nëse tashmë keni një lidhje, kjo letër thotë se ju dhe partneri juaj jeni në pragun e diçkaje të re dhe çmendurisht të kënaqshme!
Jini të sinqertë dhe të ndershëm në pritshmëritë tuaja për marrëdhënien tuaj, dhe mos kini frikë të flisni për ndonjë problem që keni në një lidhje!
Nëse ende akoma vetëm, kjo letër thotë që duhet të jeni më të vëmendshëm ndaj mjedisit tuaj të afërt, sepse partneri juaj i ardhshëm do të jetë shoku apo shoqja juaj më e mirë! / meb.al