Ish-kryetari i komunës së Graçanicës, Bojan Stojanoviç ka ndërruar jetë në moshën 49 vjeçare pas një sulmi në zemër.

Stojanoviç ishte kryetari i parë i komunës së Graçanicës ku e mbajti nga viti 2009 në 2013.

Së fundmi ai ishte zëvendësministër në Ministrinë e Financave në qeverinë e Kosovës.

Stojanoviç ishte i martuar dhe la pas gruan me tre fëmijë, shkruajnë mediat serbe.