OSHEE ka njoftuar se nesër do të stakohet energjia elektrike në disa zona në Tiranë.

Sipas OSHEE do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në rrugën: “Agush Gjergjevica”, rruga “Todi Shkurti”, rruga “Budi” si dhe një pjesë e ish-Qytetit Studenti dhe pjesërisht Rruga “Hoxha Tahsim”, Sheshi i Xhamllikut.

Ndërprerje të energjisë do të ketë në oraret e paradites dhe zonat janë si më poshtë;

09:00-13:30

rruga “Agush Gjergjevica”, rruga “Todi Shkurti”, rruga “Budi” si dhe një pjesë e ish-Qytetit Studenti

09:00-15:00

Rruga “Hoxha Tahsim”, Pjesërisht Sheshi i Xhamllikut

09:00-15:30

Rruga “Riza Jaha”, rruga “Qema Stafa”