Qytetarët shkodranë edhe këtë sezon turistik kanë preferuar të mos shpenzojnë shumë për pushimet e tyre.

Genta Mustali, operatore turitike pranon se shkodranë tkaën zgjedhur të mos paguajën shumë duke zgjedhur paketat më ekonomike të mudnshem për të kaluar pushimet e tyre.
Destainacioni më I preferuar për turistët vendas dhe të huaj edhe këtë vit është Lumi I Shalës, I cilësuar si Tajlanda Shqiptare.

 

Nga ana tjetër emigranët e ktheyr në vendlindje janë ato të cilët inevstojnë më shumë për guidat turitike tregon operatorja turistike.

 

Destimacioni më ekonomike jashtë kufinjve shqiptarë mbetet Stamboolli duke bërë kështu që edhe një pjesë e shqiptarëve të rezervojnë biletetat e tyre në këtë vend, ndërkohë që pjesa më e madhe zgjedhin të bëjnë pushime ditore ne pikat turistike brenda vendit.

 

PUBLICITET