Një aksident i rëndë ka ndodhur gjatë ditës së sotme në rrugor Korçë-Bilisht. Një qytetar ka nisur pamje nga vendi i ngjarjes dhe siç shikohet një makinë është bërë copash.

 

Ai thotë:

Ka njëzet minuta dhe as polica dhe as ambulanca nuk kanë arritur. Njerëzit janë akoma në makinë.”

Po ashtu qytetari thptë se tre persona janë të plagasur rëndë, kurse një grua është në rrezik për jetën.

 

Më tej qytetari shkruan:

Tre të lënduar dhe një grua në gjendje të rëndë. Zoti i ruajte!”