Ka shenja të Zodiakut me më pak predispozicion dhe fat në lidhje me dashurinë. Dhe faktorët janë të ndryshëm.

Shenjat e zodiakut dhe përkatësia e tyre janë një veçori që karakterizon secilin prej nesh. Edhe ata që nuk besojnë në horoskopin dhe ndikimet e yjeve, të paktën një herë në jetën e tyre do të kenë marrë një vështrim në parashikimin e ditës.

Dhe për ata që besojnë në të, ka edhe një predispozitë të caktuar në fushën e dashurisë. Për disa, gjetja e një shoku shpirtëror është – për fat të keq pak më e komplikuar. Në veçanti ka 4 shenja që duket se kanë vështirësi të mëdha për të qenë në gjendje të martohen.

Le të fillojmë me Binjakët. Për të bërë dallimin dhe jo për të mirë, është karakteri i paqartë që e dallon këtë shenjë. Binjakët shpesh janë të kujdesshëm, ata kanë tendencë t’i besojnë dikujt pas vetëm kohës së duhur dhe pastaj shumë herë ata duan të centralizojnë kontrollin e gjithçkaje në duart e tyre. Prandaj, mund të ketë komplikime kur bëhet fjalë për lidhjen me dikë.

Pastaj janë Peshqit. Ata janë konsideruar si shenja më fatkeqe. Sepse ata konsiderohen tepër të brishtë dhe naiv. Por, me sa duket, kjo nuk mbyll dyert në një mënyrë të qartë për atë që është realizimi i ëndrrës së vet të dashurisë. Kur Peshqit bëhen të vetëdijshëm për cilësitë e tyre, atëherë gjithçka bëhet.

Akrepi , ndryshe nga Peshqit, paguan një tendencë të tepruar ndaj egoizmit dhe defektit të të menduarit shumë herë para vetes. Me këto supozime, vetëm të “çmendurit” mund të zgjedhin të ndajnë zemrat e tyre me një Akrep.

Së fundi Ujori. Ata të lindur në mes të gjysmës së dytë të janarit dhe të shkurtit shpesh rezultojnë për disa arsye me shumë fat në fusha të ndryshme. Por dashuria nuk është mes tyre. Le të themi se është tendenca e tyre të duan të jenë një shpirt i lirë që bën dallimin në këtë drejtim.