Faqja e famshme në Instagram “Vipat e Bllokut”, ka postuar foto të shumë personazheve të njohur, të cilët kanë bërë operacione plastike.

Këto foto kanë berë vërtet bujë dhe akoma më tepër pasi personazhet nuk i pranojnë ndërhyrjet.

Por sërish në ketë profil po të shohim në brendësi, do të gjejm foto të personazheve të njohur, të cilët nuk kanë bërë asnjë ndryshim në fytyrën e tyre. Nese ende nuk i keni parë, ja cilët janë disa prej tyre.