Një ditë pas protestës së opozitës e cila pas marshimit rreth Kryeministrisë u pasua me disa incidente tek Parlamenti, kryeministri Edi Rama ka publikuar një artikull të mediave të huaja.

Rama ka uruar të gjithë ndjekësit e tij në Facebook, ndërsa ka ndarë me ta një artikull për Shqipërinë turistike.

“MIRËMËNGJES

dhe me këtë tjetër artikull për Shqipërinë turistike nga mediat gjermane, ku fokus të veçantë ka marrë turizmi shëndetësor, ju uroj një të dielë sa më të qetë”, shkruan kryeministri.