ur flitet për një fëmijë ndjeshmëria është e lartë. Por kur bëhet fjalë për rrezik ankthi dhe shpresat janë më prezente se kurrë. Këtë herë sytë e botës janë mbërthyer në Spanjë, për të shpëtuar jetën e një vogëlushi 2-vjeçar.

2-vjeçari Julen Roselloi prej një jave ra brenda një pusi të ngushtë dhe me me një thellësi 350 m. Ai ishte në piknik së bashku me prindërit e tij kur ra në një pus gati 350 metra të thellë në qytetin e Malaga, në Spanjë.

Sipas mediave spanjolle qindra punëtorë të shpëtimit janë vendosur në zonë, ku punojnë cdo ditë për orë të gjata ditët e fundit.

E vetmja rrugë që ka mbetur është shpresa…

PUBLICITET