Duhet te jemi sa me solidare per personat pa nje strehe, te cilet jane vetem dhe ngrohtesine me te madhe e gjejne tek dielli dhe personat qe i kujtojne me dicka te vogel.

Lum ai qe ka dhe ndane me te tjeret!

Bashkohuni me ne! ^_^

#Ecovolis #EKOMendje #Vullnetarizem

– EKO Mendje