Një i ri shqiptar ka zgjedhur që në krahun e tij të përjetësojë Gjergj Fishtën. Fytyra dhe vargjet e poetit të madh janë zgjedhur si tatuazh nga Ardit Plepi,

pasi ai mendon se Fishta është patrioti më i madh i të gjitha kohërave.

“Mrizi i Zanave” ka publikuar videon ku shkruan: “Sepse është patrioti më i madh i të gjitha kohërave, më tha Ardit Plepi kur e pyetëm përse kishtë bërë tattoo Gjergj Fishtën!❤️🇦🇱”

Sepse është patrioti më i madh i të gjitha kohërave më tha Ardit Plepi kur e pyetëm përse kishtë bërë tattoo Gjergj Fishtën!❤️🇦🇱

Posted by Mrizi i Zanave Agroturizm on Sunday, November 4, 2018