“Despacito” me çifteli? E kush do ta kishte imagjinuar një kombinim të tillë nëse mjeshtri i dy telëshit, Fatmir Makolli nuk do ta kishte relaizuar.

Rapsodi Makolli, me çiftelinë e tij është bërë sërish protagonist, duke gëzuar zemrat e shumë shqiptarëve që Amerika i frymëzoi me ëndrra e shpresë.
Pasi reciton disa vargje,

ai puth tokën amerikane dhe i bie çiftelisë.
“Oj Kosovë, ec përpara e mos ki frikë
se e kem mik këtë Amerikë.

Që na u gjet në ditë të vështira,
hej, Amerikë ty të gjetë e mira!
Ndihma jote e dërguar,
na mundësoi ne për të jetuar.
Prandaj erdha sot këtu,

me shpirt e zemër për t’u falenderu.
Per s’mjafton kaq për të uruar,
pa ta puth këtë tokë të bekuar!”