Janë të njohura mrekullitë që ka bërë Shna Ndou gjatë kohës kur ushtronte funksionin e tij si prift. Jo më kot ai u bë shenjt i Kishës Katolike disa muaj pas vdekjes së tij.

Disa prej mrekullive të tij kanë hyrë në histori tregojnë për aftësitë e tij të veçanta si i dërguar i Zotit në tokë.. Ja disa nga mrekullitë që i janë njohur këtij shenjti:

-Një vogëlushe nga Padova që vuante nga epilepsia, u shërua nga epilepsia pasi u prek nga dora e tij.

-Ndou kur ishte tek Papa Gregori IX i predikoi njerzve nga shumë vende të botës në gjuhët e tyre.

-Ndihmoi dikë që të pastrohej nga balta pa e prekur me asgjë.

-I ngjiti këmbën një mëkatari.

-Liroi nga tundimi një françeskan.

-Liroi një prift nga tundimet epshore.

-Zhduku imazhin e djallit nga një fushë me grurë

-Qortoi 12 hajdutë dhe i bëri të merrnin rrugën e drejtë.

-Mbushi një gotë me verë vetëm duke e parë.

-Në vendin që predikonte njëherë ndaloi stuhinë.

-Shna Ndou ngjalli një të vdekur dhe e pyeti për fajin.