Nga Elkier Bushkolaj

Babalja as Xhisiela nuk parandaluan dot rritjen e çmimit të karburanteve, degradimin e cilësisë së ushqimit dhe ujit që shqiptarët konsumojnë çdo ditë.

As Babalja as Xhisiela nuk ndikuan që krimi të mos trondiste kryeqytetin në zemër të tij, as nuk bënë që numri i aksidenteve rrugore me pasoja në jetë njerëzish të pësonte ulje.

Babalja dhe Xhisiela mbushin panalet televizive me analistë të pavarur nga partia politike e kundërshtarit në kolltukun luksoz përballë

dhe portalet me klikime, ndërkohë sofra e shumë familjeve shqiptare vijon të mbetet bosh dhe shumë fëmije e shuajnë urinë me gjumë.

Pensionistët pasi kanë paguar faturat e kripura të dritave dhe ujit, nuk kanë mundësi t’i blejnë ilaçet e skaduara as në muajn tetor, por pak rëndësi ka kjo, Babalen e Xhisielen kemi merak të jenë mirë.

Arben Ahmetaj falenderon Babalen dhe Xhisielën për Eurbondin prej 500 milionë erosh që S

hteti Shqiptar mori borxh si dhe për rritjen ekonomike, si asnjë herë më parë këto 500 vitet e fundit.

Telenovelat turke për herë të parë kanë filluar të ndjejnë konkurencë.