Ka nisur marshimi kunder krimit ne Shkoder. Te pranishem drejtues te klerit, qytetare, shoqeria civile dhe perfaqesues politik.

Pjese e marshimit drejtues lokale te PD dhe deputete te saj .

Ne krye te marshimit parulla :’Kultura e Shkodres eshte me e forte se plumbat e droges’

Marshuesit jane nisur nga sheshi para bashkise Shkoder , neper pedonale e deri tek shtatorja e Nene Terezes.Pjesmarrja e qytetareve,masive.

Komunitetet fetare apel kunder krimit, dashuri mes njerezve dhe paqe, zgjidhje te problemeve me drejtesi, maturi, larg armeve te te gjitha llojeve.

Massafra arqipeshkvi i Shkodres lutje kunder krimit. “Rrofte paqja dhe e keqja te zhduket. Duke bere te keqen te zbulon Zoti .Te çarmatosim zemren.

Haxhi Fejzi Zaganjori: Jeta eshte amanet, dhurate e Zotit. Asnjehere nuk duhet ta dhunojme tjetrin. Te kemi paqe !Te ulen armet! Te mos vritet!

Marshimi ka perdunduar qetesisht dhe pa asnje problem.