Pas tragjedisë në Genova, ku u shemb ura dhe humbën jetën të paktën 39 persona, frika është e madhe edhe për vepra të tjera infrastrkturore.

Në faqen në facebook “Post Bllok” është postuar një foto, ku shkruhet se kjo urë gjendet në rrugën mes Tivarit dhe Ulqinit, në territorin e Malit të Zi. Siç

shihet në foto, ura është e çarë dhe rrezikon shembjen.