Jeta jonë është e mbushur me emocione të mira dhe të këqija që shpesh duhet forçë dhe kurajo për ti përballuar.

Kur zemra juaj rreh shpejt dhe pëllëmbët e duarve ju djersiten sepse ju jeni gati të flisni në publik, ju mund të ndjeni se aftësia juaj për të menduar në mënyrë të qartë është prekur.

Studimet më të fundit sugjerojnë se e kundërta mund të jetë e vërtetë; truri juaj mund të përmirësohet në përpunimin e informacionit të ri, të paktën kur ky informacion është “një lajm i keq”.

Stresi ndonjëherë mund të jetë një gjë e mirë, sugjeron një studim të ri. Ju mund të mos jeni të vetëdijshëm për këtë, por kur ndiheni të relaksuar, ju jeni të prirur të përqafoni informacione pozitive mbi informacionin negativ.