Myftinia Shkoder ka organizuar nxenesit e xhamise te qytetit dhe fshatrave ne nje aksion per pastrimin e mjedisit.

Keta nxenes te xhamive te Myftinise do te pastrojne bregun e liqenit ne zonen turistike te Shirokes.

Perfaqesuesi i myftinise Arben Halluni tha se ky projekt veror eshte i rendesishem ndersa mjedisi eshte i shenjte.

Shkodra ka vende te mrekullueshme dhe ato duhet ti mbajme paster dhe secili duhet te jape kontributin e tij per te mbajtur paster mjedisin si dhe per ta pastruar ate si nje amanet ndaj Zotit.