Moderatori Julian Lala është personi që ka udhëtuar me 100 euro në 15 vende të ndryshme të botës.

Lala tregoi në studion e emisionit ‘Opinion’ se aventura e tij nisi në prillin e shkuar të 2017-ës, duke nisur në fund të prillit dhe mbaruar në mes të korrikut.

Ai tha se përshkrimi i gjithë këtyre vendeve pati një kosto të konsiderueshme, pasi me një buxhet prej 100 eurosh mund të bëhen çudira.

Lala: Kam udhëtuar në 16 vende, duke futur edhe Shqipërinë. Në prillin e shkuar të 2017-ës, e fillova në fund të prillit dhe mbërrita në shtëpi në mes të korrikut. Udhëtova nga Shqipëria në Portugali dhe nga Gjermania mbrapsht në Shqipëri.

 

Atje shkova me autostope, si gjithmonë. Gjithë këtë udhëtim e kam kryer me një buxhet prej 100 eurosh. Ishin shumë se në disa momente kalova edhe nëpër qytete. Sepse me 100 euro mund të bësh çudira të mëdha.