Surpriza e Princit lë pa fjalë Jasminën: Nuk dua të vdes me ty. “Çmendet” Andi…

161

Princi ka lënë pa fjalë Jasminën në takimin e tyre të parë duke i bërë xhiro me helikopter, ndonëse ka fobi nga lartësitë.

- PUBLICITET -

Ai i qëndroi shumë afër për ta bërë që të ndihej sa më e qetë. Fillimisht Jasmina hezitoi që ta shoqëronte dhe u largua me vrap, por Princi e bindi që të hipte në helikopter. Për këtë surprizë nuk mungoi komenti i Andit.
Jasmina: Nuk dua të vdes me ty.
Princi: Jo jo bashkë do vdesim.
Jasmina: Si tu duk bota nga atje lart?
Princi: Shumë e madhe. Thashë dua të jem lart me robin e zemrës.
Jasmina: Ishte cdo gjë për ty.
Princi: Të pëlqej shumë.
Jasmina: Jam shumë e turbulluar, nuk prisja të afrohesha me dikë tjetër kaq shpejt.
Andi: Ideja me helikopter shumë i bukur, por mendoj që Jasminën e coj më lart në qiell unë pa helikopter.
Jasmina: A mund të mos tallesh se dua të të marr seriozisht?
Andi: Po seriozisht jam.

- PUBLICITET -