Nga dhoma e deri tek shtrati ku dha shpirt, pamjet brenda vilës së diktatorit Enver Hoxha (Foto)

344

Gjithçka në dhomën e ish-diktatorit ka mbetur ashtu siç ka qenë edhe atëherë kur ai ishte në jetë.

- PUBLICITET -

Në një udhëtim në rezidencat e personaliteteve të politikës shqiptare, “Opinion” ka hyrë brenda vilës së ish-diktatorit e madje edhe në dhomën e tij, ku dikur ka qenë e ndaluar të hyej.

Në atë dhomë nuk hynte as personele i vilës, por vetëm Hoxha dhe mjekët e tij.

Është ende në atë dhomë edhe shtrati ku ish-diktatorir ndërrroi jetë në Prill të vitit 1985.

Dhoma e tij e gjumit kishte hyrje ose nga biblioteka ose nga holli ndërsa në vilën me shumë kthesa binte në sy edhe banja luksoze për kohën. /opinion

- PUBLICITET -