HYRJELAJMESOCIALESHELDI, DY MOTRAT E SËMURA KËRKOJNË NDIHMË

SHELDI, DY MOTRAT E SËMURA KËRKOJNË NDIHMË

Në një ndërtesë gjysëm të rrënuar që të ngjan me një stallë bagëtish jetojnë te vetme 2 motra të cilat ka 17 vite që janë të sëmura.

Gjyljana Shjtefni është 55 vjeçare dhe jeton me një veshkë, ndërkohë veshka e dytë rrezikon ti dalë jashtë funksionit pasi vuan nga astma dhe nga një alergji në kokë.

 

Ndërsa motra tjetër 40 vjeçe është me gastrit kronik dhe me një sëmundje që lidhet me humbjen e masës kockore. Përpos sëmundjes dy motrat i torturon edhe varfëria.

 

Gjyljana i drejtohet me një apel të gjithë atyre që kanë mundësi ta ndihmojnë kur jemi edhe në prag të festave të fundvitit.

 

Familjes Shtjefni në Sheldi të njësisë administrative Gur i Zi e vetmja mundësi që i ka mbetur është vetëm shpresa tek zoti, pasi shteti këtë familje e ka harruar prej vitesh.

 

 

TE TJERA

spot_img