Kur ta fut shoqja e jetës

365

Një vajzë kapi mat shoqen e saj të ngushtë duke vjedhur para nga çanta në shtëpinë e saj. Samantha Wood, 27 vjeçe filloi të ngrinte dyshime rreth shoqes së saj që e njihte prej 14 vitesh, pasi i mungonin paratë.

 

Ajo bleu një kamera të vogël dhe instaloi në kuzhinën e shtëpisë së saj, ku pikërisht kishte lënë dhe çantën. Nga pamjet filmike, shoqja e saj Collier, 28 vjeçe futi duart në kuletën e saj dhe i mori një sasi parash dhe i fshehu në rrobat e saj.

 

Pasi pa filmimet fillimisht Samantha pranoi se nuk e priste dhe filloi të qante por më pas vendosi ta denonconte aktin e turpshëm. Pas arrestimit nga policia, Collier vazhdon t’i dërgojë mesazhe shoqes së saj duke i kërkuar falje dhe pendesë.