Dallgët ‘nxjerrin zbuluar’ 60 milion euro dro gë në brigjet e detit

351

Rreth 760 kilogramë kok ainë,nxjerr nga dallget e detit është në disa plazhe në jug-perëndim të Francës gjatë javëve të fundit.

- PUBLICITET -

 

Dro ga mendohet të ketë një vlerë në 60 milion euro, ndërsa u gjet në disa plazhe, përfshirë edhe Capbreton Le Proge.

 

Nuk dihet ende se si dro ga përfundoi në plazhe, ndërsa policia ka nisur hetimet, duke paralajmëruar këdo që gjen pako të tilla, pasi përdorimi i saj mund të çojë edhe në mbidozë, për shkak të pastërtisë shumë të lartë.

 

Kushdo që i gjen dhe nuk i raporton këto pako, rrezikon të dënohet me 10 vite bu rg.

- PUBLICITET -