HYRJELAJMEHISTORI27 vite nga rënia e komunizmit, shikoni fytyrat e shqiptarëve në vitin...

27 vite nga rënia e komunizmit, shikoni fytyrat e shqiptarëve në vitin 1991

Shqiptarët përkujtojnë sot 27-vjetorin e rrëzimit të bustit të diktatorit Enver Hoxha.

27 vite pluralizëm dhe njëkohësisht tranzicion, por shikoni mjerimin e shqiptarëve në vitin 1991.

Fotografi i njohur, Nikos Economopoulos sjell pamjet e rralla.

 

 

 

ALBANIA. Elbasan. 1991.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALBANIA. Near Fieri. Emigrants from the North. 1991.

 

 

 

 

 

 

ALBANIA. 1991. Industry.
ALBANIA. 1991.

 

 

ALBANIA. 1991.

 

 

 

 

ALBANIA. 1991.

 

ALBANIA. 1991.

 

 

 

 

 

 

 

ALBANIA. 1991.

 

 

ALBANIA. 1991.

 

 

ALBANIA. 1991.

 

ALBANIA. 1991.

 

ALBANIA. 1991.

 

ALBANIA. 1991.

 

 

 

 

 

ALBANIA. 1991.

 

ALBANIA. 1991.

TE TJERA

spot_img