Bukë, Kripë dhe Zemër mes Alpeve Shqiptare

Sugjerimi jone për këto dite është Thethi, një fundjavë në fshatin e magjishëm malor, vetëm 70 kilometra nga Shkodra.

Jemi në muajin Maj, në periudhën më të mirë për të bërë udhëtime në zonat malore si ajo e Thethit.

Thethi vet është si një vend i shkëputur nga mitologjitë e maleve Zviceriane, por vendosur në zemër të Alpeve Shqiptare.

Pasi kemi mbërritur, ku të qëndrojmë?

Ç’do hotel, shtëpi në Theth është thjesht magji. Me poshtë po ju japim tre sugjerime që sigurisht janë miq të faqes Shkoder.Info

 

Bujtina Polia

Ndodhet në zemër te Thethit.

Nr Kontakti: +355693016781

Bujtina Miqësia

Ndodhet në qendër, me një pamje magjike të lumit të Thethit.

Nr. Kontakti: +355676994249

Hotel Alpet

Ndodhet në qendër të Thethit, ku nga ballkoni, mëngjesi juaj do jetë me pamje të plotë të këtij fshati dhe të alpeve përreth.

Nr. Kontakti: +355 69 459 0407

 

Për ç’do informacion tjetër mund të kontaktoni me ne dhe në instagram në faqen shkoder.info

TE TJERA

spot_img