THETHI TASHMË MUND TË BEHET ME MAKINA TË ULËTA

539
RRUGA E THETHIT - FOTO TERENC PEPA

Vazhdojnë punimet në rrugën e Thethit e cila lidh Thethin me Bogën, Qafë Thorën dhe Shkodrën.

Me 3 tunele për mbrojtjen ndaj ortekëve, me sistem të ri drenazhimi dhe mure pritëse me geocell dhe prej guri kjo rrugë do të lehtësojë qarkullimin e automjeteve edhe në periudhën e dimrit.

Rehabilitimi i qendrës së fshatit do të sjellë përmirësim në rrjetin qarkullues nga hyrja drejt qendrës dhe lagjeve përreth.

Edhe pse jo e përfunduar por mund të themi që jemi gati të bëjmë vizitën tonë në Theth edhe me makina të vogla dhe të ulëta. Ndërkohe qe me parë në ketë rruge mund të ecnin vetëm makinat 4×4 dhe te larta.

Rruga nuk është ende e pa asfaltuar por me pak kujdes për makinën mund te shkojmë pa asnjë problem.

Sigurisht qe sa me pak persona ne makine aq me siguri kemi qe mos te demantojmë makinën tone dhe ju sugjerojmë që makinat mos të mbajnë më shumë se dy persona në  vende ku terreni duket i vështire.

 

THETHI – FOTO TERENC PEPA

 

RRUGA E THETHIT – FOTO TERENC PEPA