Presidenti Meta është bërë pjesë e videos së blogerit izraelit Nuseir Yassin, i cili në fakt promovon vendin tonë përmes besës, si fjala e mbajtur dhe e rëndësishme për shqiptarin.

E ndërsa blogeri i njohur tashmë e ka shpërndarë në rrjet videon e tij, vetë Presidenti Meta, përmes një statusi në Facebook, e ka falënderuar publikisht atë.

“Falenderoj video-bloggerin izraelit Nuseir Yassin për promovimin e shkëlqyer të Shqipërisë. “Besa” është një nga elementët thelbësore të karakterit dhe shpirtit tonë

kombëtar, që i identifikon shqiptarët dhe Shqipërinë si një shembull qëndrese, bashkëjetese dhe harmonie ndërfetare”, shkruan Meta.

Një ndër elementët e theksuar në video dhe të përmendur në mesazhin e presidentit, është fakti që gjatë Luftës së Dytë Botërore, Shqipëria i mbajti në besë dhe nuk i dorëzoi hebrejtë.

The "B" Word!

In Albania, if you give the "B" word…then you pretty much have to keep your word! So what is the "B" word? Thank you so much to the President of Albania Ilir Meta for participating in this video! Great meeting you! INSTAGRAM: @NasDailyGROUP: Nas Daily Global

Pubblicato da Nas Daily su Sabato 20 ottobre 2018