Era e fortë për pak sa nuk ka shkaktuar viktima sot në Vlorë. Ashtu siç shihet edhe nga fotot, një palmë është shkëputur nga trungu i saj, pasi ka qenë e kalbur dhe ka zënë poshtë një makinë, duke shkaktuar dëme materiale.

Fatmirësisht nuk pati persona të lënduar. Qyteti bregdetar është përfshirë nga një erë e fortë, e cila ka shkaktuar dëme edhe në disa biznese.

Ndërkohë që deti arrin në 9 ballë, duke pezulluar kështu lundrimin e mjeteve.