HYRJELAJMENUK PRANOI NË MËSIM ANXHELON, MËSUESJA PARALAJMËROHET ME PËRJASHTIM NGA PUNA

NUK PRANOI NË MËSIM ANXHELON, MËSUESJA PARALAJMËROHET ME PËRJASHTIM NGA PUNA

Këshilli Disiplinor i shkollës profesionale ‘Hysen Çela’ ka marrë masa disiplinore për mësuesen që nuk pranoi në mësim Anxhelo Gjokazaj,

16 vjeçari që mbeti i vdekur pas plagosjes me thikë nga 17 vjeçari Dejvi Lala, nxënës i shkollës së mesme “Naim Frashëri”.

Ngjarja ndodhi pas një konflikti për motive të dobëta.

Vërejtja e Këshillit Disiplinor të shkollës ‘Hysen Çela’ konsiston në paralajmërim per perjashtim nga puna për mësuesen. Kjo e fundit ka deklaruar se 16-vjeçari ka ardhur 12 minuta me vonesë dhe i ka kërkuar të vinte me prindërit.

“Më vjen shumë keq për atë që ndodhi. E di shumë mirë rregulloren, por nuk kisha si të lajmëroja prindërit” është shprehur ajo.

TE TJERA

spot_img