Shkodra në vitin 1997 (video)

2025

Shkodra në flakë, mes breshërisë së armëve dhe protestave masive të cilat i solli viti i mbrapshtë 1997.

Është kjo panorama e dokumentuar në kryeqendrën e veriut nga mediat ndërkombëtare të cilat kanë shkruar dhe folur jo pak për vendin tonë.