img_8526.jpg

img_8525.jpg
img_8528.jpg

Te fundit

Tjetër ngjarje e rëndë në vendin tonë. 170 njerëz përfundojnë direkt në spital, deputetja...

Rritet bilanci i pacientëve me shenja helmimi në spitalin e Krujës. Aktualisht 170 qytetarë janë paraqitur në Urgjencë me thuajse të njëjtat simptoma, të cilët...

Ky është rrushi më i shtrenjtë në botë. As që e merrni mend sa...

Japonezët e quajnë këtë rrush “Ruby Roman” sepse është po aq i bukur sa një rubin dhe ju ndiheni si një perandor romak kur...

E TMERRSHME: Vajza fut nënën në burg dhe më pas e mbyll në çmendinë

Stop ka udhetuar drejt qytetit të Gjirokastrës. Krisanthi Kore 76 vjeç denoncon në Stop, se si është bu rg os ur dhe dërguar në çmendinë...