SHKODER INFO

28735 POSTS

Exclusive articles:

Kisha e Shirqit, vendi ku martoheshin princërit

Një anë muri dhe një gur i gjatë janë gjithçka që ka mbetur nga kisha në të cilën shekuj më parë kurorëzoheshin princër malazezë...

Shkodër 1939/ Robert Shvarc 7-vjeçar mes hebrenjve të mbrojtur nga shteti shqiptar

Lista me emrat e shtetasve nga Izraeli që u regjistruan edhe në Tiranë gjatë Luftës së Dytë Botërore Robert Shvarc ishte vetëm 7 vjeç, kur...

Breaking

Erdogan: Izraeli po sillet si organizatë, jo si shtet

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, deklaroi të mërkurën...
spot_imgspot_img