Trimëria e burrave duket qartë nga këto pamje në maternitet, kur gruaja lind fëmijën

Për sa i përket pranisë së babait në sallën e lindjes para së gjithash, është e nevojshme të respektohet ndjeshmëria personale e babait të ardhshëm.

 

Ka nga ata që besojnë se burrat nuk duhet të jenë aty kur lind bebi. Në fakt, disa meshkuj e shohin lindjen si një ngjarje që i përket sferës më të thellë të të qenit grua dhe aftësisë së saj për të “lindur” atë që ka mbajtur në barkun e saj për 9 muaj.

 

Ka nga ata që besojnë se prania e burrave në sallën e lindjes është e rëndësishme dhe mbi të gjitha e kërkuar nga gratë jo vetëm për mbështetje morale dhe afrim në një moment kaq delikat, por edhe për të ndarë së bashku, si prindër të ardhshëm, ngjarjen e lindjes së fëmijës.

 

Epo, babi! Mirësevjen në sallën e lindjes! Por çfarë ndodh në këto orë? Në këtë drejtim, janë kryer studime dhe kërkime të shumta, të cilat megjithatë, si të gjitha vlerësimet në lidhje me botën emocionale dhe sentimentale të individëve, sigurisht që nuk do të jenë në gjendje të përshkruajnë plotësisht kompleksitetin e fenomenit.

 

Sigurisht që mundi dhe lindja e çojnë babanë e ardhshëm në një kreshendo emocionesh. Fillimisht mund të ketë një eufori.

 

Kur fillojnë kontraktimet e rregullta dhe më pas fillon faza aktive dhe e dhίmbshme e lindjes, partneri mund të jetë në një gjendje agjίtαcίonί të madh. Ja disa foto që tregojnë qartë.

 

 

 

 

 

 

Shperndaje ketë postim:

spot_imgspot_img

- PUBLICITET -

Aktualitet

NA NDIQNI NE INSTAGRAM

Te tjera
LAJME